За нас

За нас

КОВАС ООД е търговска компания с тясна специализация в областта на осветлението и компоненти за него. Повече от 20 години е  официален партньор на PHILIPS LIGHTING и става водещ дистрибутор на осветителни  продукти с марка PHILIPS на българския пазар. КОВАС е утвърден лидер в доставките на електрически лампи на българския пазар. Компанията е представител на италианския производител на осветителни тела C-LUCE, италианския производител на фенери VELAMP и изключителен представител за България на американската марка VENTURE LIGHTING.

Към момента работим на национално ниво като имаме представителства (складови бази и офиси) в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново.

Какво предлагаме?

КОВАС e водещ дистрибутор на лампи, осветителни тела и аксесоари за тях от световни марки като Signify = Philips Lighting, C-Luce, Venture Lighting. Това е основната дейност и на настоящия електронен магазин. Приоритетни продукти за нас са светодиодните осветителни продукти и електроника за тях.

За кого са продуктите в КОВАС онлайн магазин за осветление?
за професионални клиенти и специалисти – архитекти, проектанти, светлинни дизайнери, инсталаторски фирми, инвеститори, държавни институции и др.
за крайни потребители

Всеки специалист в областта на осветлението може да направи своята поръчка бързо и лесно онлайн. КОВАС гарантира качеството на продуктите, които предлага за Вашия проект за вътрешно и/или външно осветление!

Какво да очаквате от нас

  • Отлично съотношение цена/качество
  • Внедряване на устойчиви енергоспестяващи технологии
  • Стриктно спазване на изисквания за осветеност и безопасност
  • Професионален енергиен одит на сгради и съоръжения
  • Гъвкави схеми за поддръжка

ЗА НАС
ИСТОРИЯ
КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ
ПАРТНЬОРИ
БРАНДОВЕ
КАРИЕРА В КОВАС

Свържи се с нас! Разбери повече.